به گزارش عدلنامه، دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری، در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ از بین دانش آموختگان و دانشجویان کارشناسی سایر دانشگاه ها (مشروط به اینکه تا تاریخ ۱۴۰۱/۶/۳۱دانش آموخته شوند)، بر اساس ” آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد به شماره ۳۰۰۴۳۰/ مورخ ۱۳۹۸/۱۱/۰۶ ” با شرایط مندرج دانشجو می پذیرد.
شرایط داوطلبان:
الف- پذیرش برای سال تحصیلی، بلافاصله پس از دانش آموختگی و صرفا یک بار امکان پذیر است (دانش آموختگان ۱۴۰۰/۷/۱ به بعد حق ثبت نام دارند).
ب- داوطلبان باید دانش آموخته یا دانشجوی کارشناسی حقوق یا رشته های مرتبط باشند.
ج- داوطلبان باید دانشجویان و دانش آموختگان کارشناسی پیوسته دوره روزانه و شبانه از دانشگاه های دولتی، دانشگاه های امام صادق (ع)، شهید مطهری، مفید قم، علوم اسلامی رضوی باشند.
د- دانشجویان و دانش آموختگان باید دارای یکی از شرایط زیر باشند:
پس از ۶ نیمسال تحصیلی با گذراندن حداقل سه چهارم واحد درسی به لحاظ میانگین کل جزو ۱۵ درصد دانشجویان برتر هم رشته و هم ورودی خود باشند و حداکثر در مدت ۸ نیمسال تحصیلی”برای دانشجویان تحصیل همزمان حداکثر ده نیمسال” (تا تاریخ ۱۴۰۱/۶/۳۱) دانش آموخته شوند.
در طول ۶ نیمسال تحصیلی دانش آموخته شوند و به لحاظ میانگین کل در مقایسه با میانگین کل در مقایسه با دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود جزء ۱۵ درصد برتر باشند، (به صورت مازاد بر ظرفیت پذیرش بدون آزمون).
برگزیدگان رتبه های اول تا پانزدهم نهایی المپیادهای علمی-دانشجویی حقوق، با ارائه معرفی نامه از سازمان سنجش کشور (به صورت مازاد بر ظرفیت پذیرش با آزمون).
توجه:
از کلیه داوطلبان مصاحبه علمی به عمل خواهد آمد(تاریخ مصاحبه داوطلبان بدون آزمون همزمان با مصاحبه داوطلبان با آزمون خواهد بود و از طریق وب سایت دانشگاه به اطلاع خواهد رسید.)
لازم است در زمان مصاحبه اصل و تصویر کلیه مدارک مربوطه باید همراه متقاضی باشد.
پذیرفته شدگان در رشته های بورسیه، در صورت داشتن شرایط (موفقیت در مصاحبه، گزینش و …) بورس قوه قضائیه خواهند شد.
ثبت نام قطعی، پس از پذیرش علمی، منوط به تایید هیات مرکزی گزینش دانشجوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است. بنابراین دانشگاه از صدور هرگونه گواهی اشتغال به تحصیل تا دریافت این تاییدیه معذور خواهد بود.
تذکرات لازم برای داوطلبان رشته های بورس
به منظور ارتقای سطح بینش اعتقادی دانشجویان بورسیه، کلیه دانشجویان بورس باید برنامه دروس حوزوی و طرح مطالعه آثار شهید مطهری (بینش مطهر) را در چارچوب برنامه های دانشگاه با موفقیت بگذارنند.
دانشجویان در صورت انصراف از تحصیل، انتقال، اخراج و یا عدم کسب معدل ۱۶ یا از دست دادن شرایط و صلاحیت های عمومی و علمی، موظفند کلیه هزینه های تحصیلی و مقرری دریافتی را مطابق تعهدنامه محضری، به تشخیص دانشگاه و قوه قضاییه بازپرداخت کنند.
دانشجویان در طول دوره تحصیل متعهد به شرکت در برنامه های فرهنگی، کارآموزی، دروس حوزوی، و کارگاه های مهارت افزایی هستند. فعالیت های فرهنگی در قالب کارنامه فرهنگی دانشجویان ارزیابی خواهد شد.
برنامه های فرهنگی، بینش مطهر، دروس حوزوی و کارآموزی ترجیحاً در نوبت صبح و سایر برنامه های آموزشی در نوبت بعد از ظهر ارائه خواهد شد.
مدت استفاده از بورس تحصیلی حداکثر شش نیمسال است.
فارغ التحصیلان بورسیه چنانچه حداقل معدل ۱۶ را کسب کنند، برای تصدی منصب قضاء جذب دستگاه قضایی خواهند شد.
رشته های تحصیلی که در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰پذیرش بدون آزمون خواهند داشت عبارت است از:
حقوق خصوصی (۱نفر مرد بورسیه)
حقوق جزا و جرم شناسی (۱نفر مرد بورسیه)
حقوق خانواده (۱ نفر مرد بورسیه)
حقوق شرکتهای تجاری (۱نفر مرد بورسیه)
حقوق اسناد و قراردادهای تجاری (۱ نفر مرد بورسیه)
حقوق ثبت اسناد و املاک (۱ نفر مرد بورسیه)
حقوق سر دفتری اسناد رسمی ( ۱نفر مرد)
حقوق حمل و نقل تجاری (۱ نفر مرد بورسیه)
حقوق دادرسی اداری (۱ نفر مرد)
حقوق عمومی (۱ نفر مرد بورسیه)
حقوق بین الملل (۱نفر مرد بورسیه)
حقوق کیفری اطفال و نوجوانان (۱ نفر مرد بورسیه)
مدیریت اصلاح و کیفرهای قضائی (۱نفر مرد بورسیه)
مدیریت نظارت و بازرسی (۱نفر مرد)
داوطلبان می توانند بر حسب علاقه و تمایل خود و به ترتیب اولویت، ۵ رشته از رشته های فوق را انتخاب و در کاربرگ ثبت نام وب سایت درج کنند.
مدارک اسکن شده مورد نیاز:
عکس ۴*۳
تصویر صفحه اول شناسنامه
تصویر کارت ملی
گواهی معدل و رتبه (مطابق با کاربرگ نمونه، برای دریافت کاربرگ اینجا کلیک کنید.)
مدرک تحصیلی(برای داوطلبانی که فارغ التحصیل شده اند)
تصویر ریز نمرات
متقاضیان واجد شرایط تا تاریخ ۱۴۰۱/۰۱/۱۵فرصت ثبت نام دارند.
/ایسنا