به گزارش عدلنامه، حجت الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی در حاشیه بازدید از منطقه گردشگری تالاب بینالمللی انزلی و در نشست شورای مدیریت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری این شهرستان، با تشریح معنای عدالت اظهار کرد: عدالت به معنای دادن حق به ذی حق و قرار دادن هر چیز در جای خود است و این به معنای ایجاد توازن در امور است.
وی با اشاره به اینکه عدالت به معنای توازن است و توازن، زیبایی را در پی دارد افزود: زمانی می توانیم ادعا کنیم که رفتار ما رفتار عادلانه است که شاهد زیبایی در تمام حوزه ها باشیم.
رئیس کل دادگستری گیلان یکی از تکالیف قوه قضائیه را احقاق حق و اجرای عدالت عنوان و خاطرنشان کرد: فرایند رسیدگی به پرونده ها در دستگاه قضایی نیز به معنای ایجاد توازن و حق است.
حجت الاسلام خلیلی ادامه داد: پیشگیری از وقوع جرم از وظایف دستگاه قضایی است و دادگستری به عنوان مدعی حقوق مردم غیر از رسیدگی قضایی باید حقوق مردم در تمام زمینهها را استیفا نماید.
وی وضعیت تالاب انزلی را رنج آور دانست و گفت: باید با تصمیم گیری واحد و مبتنی بر نظر کارشناسان خبره برای احیای تالاب بین المللی انزلی تلاش کنیم.
احمد آقایی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گیلان نیز، با اشاره به اینکه تالاب انزلی به دلیل غفلت و بی توجهی و عدم خردورزی برخی مدیران گذشته دچار آسیب های فراوانی شده است تصریح کرد: تالاب انزلی مهم ترین منبع اقتصادی و معیشتی مردم این شهرستان است که اکنون از لحاظ کمی و کیفی با گذشته تفاوت کرده است.
وی عنوان کرد: تصرفات، رسوبات و ورود فاضلاب و پساب ها به تالاب و همچنین فرسایش خاک در مناطق جنگلی و عدم نظارت متولیان از مشکلات و دغدغه های مردم شهرستان بندر انزلی است و امید است که تالاب انزلی با تدبیر مسئولان مجددا احیا گردد.
آقایی با بیان لزوم صیانت از تالاب انزلی که میراث میهنی و طبیعی و زیستگاه پرندگان است یادآور شد: چهار دستگاه دولتی شامل آب منطقه ای، منابع طبیعی، آب و فاضلاب و محیط زیست مکلف هستند تا در مدار قانون و با حمایت اسناد بالادستی نسبت به اصلاح و احیای آن اهتمام جدی داشته باشند./ایسنا