دادستان کل کشور: امیدوارم روزی برسد که در کشور زندانی نداشته باشیم/ تاکید مضاعف دارم که تا می‌توانیم حتی یک خانم را به زندان نفرستیم
دادستان کل کشور: امیدوارم روزی برسد که در کشور زندانی نداشته باشیم/ تاکید مضاعف دارم که تا می‌توانیم حتی یک خانم را به زندان نفرستیم
عدلنامه: حجت الاسلام والمسلمین موحدی با تاکید بر اینکه کنترل مدت زمان زندانیان نیز از اهمیت خاصی برخوردار است، گفت: مسئولان زندان و مددکاران پرونده‌ها را بازبینی کنند. بخصوص درباره خانم‌ها تاکید مضاعف دارم که تا می‌توانیم حتی یک خانم را به زندان نفرستیم و اگر زندانی شد سعی کنیم برای آزادی او اقدام ویژه داشته باشیم. 

محمد موحدی در جمع کارکنان سازمان زندان‌ها با بیان اینکه انسان حیات مادی و معنوی دارد، اظهار کرد: در حیات مادی همه موجودات شریکند و عقل حاکم نیست، اما در حیات معنوی انسان نسبت به دیگر موجودات برتری دارد. حیات معنوی انسان‌ها حتی بعد از حیات جسمانی‌شان وجود دارد.

وی خطاب به کارکنان حاضر در این جلسه افزود: شما مسئول حیات مادی و معنوی زندانیان هستید چرا که هم در تامین غذا و بهداشت و سایر مسائل آنها و هم در اصلاح رفتار آنان تاثیرگذار هستید. مسئولیت شما، قوه قضاییه و نظام در این راستا بسیار سنگین است، چرا که زندان باید مرکز اصلاح و بازپروری مددجویان باشد.

حجت الاسلام والمسلمین موحدی خاطرنشان کرد: همیشه سعی رئیس دستگاه قضا و قضات این است که افراد تا حد امکان به زندان فرستاده نشوند. تعداد کمتر زندانیان، بار زحمات زندان‌بانان را نیز کمتر می‌کند.

وی با اشاره به روند اشتغال زندانیان گفت: اخیرا از زندان دماوند بازدید کردم. در این زندان، در اقدامی بسیار ارزشمند و کارگشا حدود ۱۴۰ زندانی مشغول به کار هستند و دستمزد می‌گیرند. باید همگی تلاش کنیم برای افزایش میزان اشتغال مددجویان از خیرین جلب همکاری کنیم تا سالن‌های اشتغال را افزایش دهیم و زندانیان بیشتری شاغل شوند چراکه اشتغال، سلامت جسمی و روحی را در پی دارد.

دادستان کل کشور با اشاره به اینکه اصلاح، بازپروری و بازاجتماعی کردن مجرمان جزء اراده تکوینی نظام است، خاطرنشان کرد: افزایش تعداد زندانیان شاغل مورد تاکید قانون و نظام جمهوری اسلامی ایران است.

وی خطاب به مددکاران حاضر در جلسه تاکید کرد: مددکاران حضور دلسوزانه و فعال در زندان‌ها دارند که امیدوارم این فعالیت‌های هدفمند، مجاهدانه و ایثارگرانه را بیشتر و مصمم‌تر از قبل انجام دهند، فعالیت‌ها و خدمات مددکاری کمک زیادی به زندانیان می‌کند و از سوی دیگر این فعالیت‌های نیکوکارانه برای کمک به زندانیان، برای مددکاران اعمال نیک و حسنه محسوب شده و در ساخت روحیه معنوی‌شان تاثیرات بسزایی دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی با تاکید بر اینکه تمام کار‌های نیک انسان برای خود است، گفت: خداوند چند برابر این اقدامات خیر و پسندیده به او پاداش خیر برمی‌گرداند، لذا کمک به دیگران و زندانیان نیز اجر چند برابری از سوی خداوند است.

حجت الاسلام والمسلمین موحدی با تاکید بر اینکه کنترل مدت زمان زندانیان نیز از اهمیت خاصی برخوردار است، گفت: مسئولان زندان و مددکاران پرونده‌ها را بازبینی کنند. بخصوص درباره خانم‌ها تاکید مضاعف دارم که تا می‌توانیم حتی یک خانم را به زندان نفرستیم و اگر زندانی شد سعی کنیم برای آزادی او اقدام ویژه داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه روحیه بانوان مناسب حضور در زندان نیست، افزود: زنان مدیر زندگی هستند. بانوان از جایگاه والایی در اسلام برخوردار هستند و تحمل سختی و عواطف بالایی دارند و خداوند این قدرت را برای تربیت نسل به آنها داده است و باید تلاش کنیم زندانی، به خصوص زندانی زن نداشته باشیم.

دادستان کل کشور با اشاره به تاکیدات و دستورات رئیس قوه قضاییه برای کاهش مشکلات معیشتی کارکنان عدلیه عنوان کرد: ریاست معظم قوه قضاییه، در طول سال جلسات فراوانی با مسئولان دولتی و قضایی دارند تا رفاهیاتی برای همکاران تامین شود و بتوانند سطح درآمد و معیشت همکاران را افزایش دهند و معاونت‌های مربوط نیز بشدت پیگیر ارائه خدمات و امکانات درخور شأن همکاران هستند./ دادستانی کل کشور