به گزارش عدلنامه، جوکار در واکنش به اعتراض مدیران نهاد وکالت نسبت به تصمیمات اخیر مجلس اعلام کرد: مسئولین کانونهای وکلا کافی است متن قانون را مطالعه کنند تا متوجه شود که در متن قانون آیا نشانههایی از این نگرانی در خصوص استقلال کانونهای وکلا وجود دارد یا خیر. دلیل این نگرانی بی مورد کانون وکلا را نمیدانیم.
دکتر فرشید فرحناکیان، عضو هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز در واکنش به اظهارات جوکار نوشت: «#محمدصالح_جوکار (نماینده یزد)! ما کارمان (قانون خواندن) را بلدیم! گویا شما یا قوانینی را که تصویب کردهاید، نخواندهاید یا معنی #استقلال_کانون_وکلا را نمیخواهید متوجه باشید! اگر حداقل حرفهای #کانون_وکلای_یزد را هم بشنوید آن وقت متوجه معنی این استقلال و نقض اخیر آن خواهید شد.»
در دو هفته اخیر و پس از اعتراضات وکلا و اظهار نظرهای فراوان نسبت به مصوبات اخیر مجلس علیه استقلال کانونها، به یکباره از موج رسانهای و مطالبات مدیران نهاد وکالت فروکاسته شده و استمرار نیافته که دلیل آن مشخص نیست.
عضو هیأت مدیره کانون مرکز در پاسخ به اظهارات جوکار، نماینده مجلس: ما قانون خواندن را بلدیم؛ گویا شما قوانینی که تصویب کردهاید را نخوانده اید
برچسب ها
آخرین وضعیت طرح اصلاح قانون مهریه از زبان نقدعلی
عدلنامه: نقدعلی نائب رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین وضعیت طرح اصلاح قانون مهریه در مجلس، گفت: طرح مذکور مدتی است در دستور کار کمیسیون قضایی قرار دارد و تلاش میکنیم در سریعترین زمان ممکن طرح مذکور را به صحن بیاوریم.
کتاب حقوق میراث فرهنگی و گردشگری منتشر شد
عدلنامه: کتاب حقوق میراث فرهنگی و گردشگری به قلم دکتر بیژن عباسی لاهیجی، استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و سرپرست معاونت قانون اساسی معاون حقوقی رئیس جمهور منتشر شد.
رای وحدت رویه هیات عمومی دیوان عدالت اداری: صرف داشتن اختیار امضای اسناد تعهدآور بدون تفویض اختیار برای پذیرش دادخواست مدیرعامل کافی نیست
عدلنامه: آرای شماره ۹۶۰۹۹۷۰۹۰۵۶۰۰۵۹۱ـ ۱۳۹۶/۴/۴ (صادر شده از شعبه اول تجدیدنظر دیوان عدالت اداری) و شماره ۹۷۰۹۹۷۰۹۵۶۴۰۱۷۸۹ـ ۱۳۹۷/۱۱/۱۶ (صادر شده از شعبه پنجم تجدیدنظر دیوان عدالت اداری) که با این استدلال که صرف داشتن اختیار امضای اسناد تعهدآور بدون تفویض اختیار برای پذیرش دادخواست مدیرعامل کافی نیست و سمت وی را به عنوان دادخواستدهنده احراز نمیکند؛ در قالب قرار رد دعوی (شکایت) و رد تجدیدنظرخواهی اصدار یافتهاند، صحیح و منطبق با موازین قانونی هستند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.