مشاور امور پارلمانی اتحادیه سراسری کانون‌های‌ وکلای دادگستری ایران: به دنبال حداکثر سازی تعاملات در حوزه پارلمانی هستیم   
مشاور امور پارلمانی اتحادیه سراسری کانون‌های‌ وکلای دادگستری ایران: به دنبال حداکثر سازی تعاملات در حوزه پارلمانی هستیم   
عدلنامه: بخشایی، مشاور امور پارلمانی اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران در مصاحبه با عدلنامه گفت: در چارچوب رسالت‌های خود، طی شش ماه اخیر، کوشیده ایم با برقراری تعاملات مؤثر و منظم با نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، گام‌های ارزنده‌ای در مسیر تبیین جایگاه تخصصی وکلا و ظرفیت‌های عظیم جامعه وکالت در ارائه خدمات حقوقی و کارشناسی برداریم.

بخشایی، مشاور امور پارلمانی اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران در مصاحبه با عدلنامه گفت: در چارچوب رسالت‌های خود، طی شش ماه اخیر، کوشیده ایم با برقراری تعاملات مؤثر و منظم با نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، گام‌های ارزنده‌ای در مسیر تبیین جایگاه تخصصی وکلا و ظرفیت‌های عظیم جامعه وکالت در ارائه خدمات حقوقی و کارشناسی برداریم.

این تعاملات که با برگزاری جلسات مستمر و نشست‌های تخصصی و دیدارهای متعدد با نمایندگان مجلس همراه بوده است، بر آن بوده تا نقش مؤثر وکلا در ارتقای نظام حقوقی و قضایی کشور و نیز بهره‌گیری بهینه از دانش و تجربه آن‌ها در فرآیندهای تقنینی، بیش از پیش به اثبات برسد.

وی افزود: نمایندگان محترم مجلس، با درک عمیق از اهمیت بهره‌گیری از نظرات تخصصی و کارشناسی در حوزه‌های مختلف، همواره استقبال شایانی از دیدگاه‌های کارشناسی داشته‌اند. امور پارلمانی اتحادیه به هیچ وجه به دنبال تقابل نبوده بلکه به دنبال حداکثرسازی تعامل می باشد.

بخشایی با مثبت و سازنده خواندن  این رویه ادامه داد: ما در امور پارلمانی به دنبال ان هستیم ضمن تبیین ظرفیت های تخصصی وکلا، و با حفظ اصول و پایبندی کامل به قوانین و نیز صیانت از خطوط قرمز، این ارتباطات را توسعه بخشیده و از این ظرفیت برای اصلاح و بهبود قوانین و مقررات مرتبط با حوزه حقوق و وکالت بهره بگیریم.

یکی از مسائل برجسته‌ای که  در تعامل با نمایندگان مجلس با جدیت پیگیری می‌کنیم، بازنگری و اصلاح قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار است. این قانون، اگرچه با هدف تسهیل دسترسی به مشاغل طراحی شده است، اما در حوزه وکالت، به دلیل عدم توجه کافی به ماهیت علمی و حرفه‌ای این حرفه و ضرورت حفظ استانداردهای شایستگی و اخلاقی، چالش‌های جدی ایجاد کرده است. همچنین با ارائه پیشنهادهای عملی و کارشناسی، تلاش داریم تا این قانون به‌گونه‌ای اصلاح شود که هم اهداف کلان کشور در تسهیل اشتغال محقق شود و هم جایگاه وکالت به‌عنوان یک حرفه مبتنی بر تخصص و تعهد اخلاقی حفظ گردد.

مشاور امور پارلمانی اسکودا در پایان گفت: بر این باوریم که ارتباط نزدیک و سازنده با نمایندگان مجلس می‌تواند بسترهای قانونی لازم برای ارتقای جایگاه وکلا و تضمین حقوق شهروندان را فراهم آورد. از این رو، برنامه‌ریزی و تلاش مستمر برای تقویت این ارتباطات، یکی از اولویت‌های اساسی امور پارلمانی اتحادیه بوده و خواهد بود. امید است که این مسیر تعامل و همکاری، با درک مشترک از اهمیت و جایگاه حرفه وکالت ، به دستاوردهایی ارزشمند در عرصه قانون‌گذاری و سیاست‌گذاری حقوقی منجر شود.

این تلاش‌ها، که بر پایه تعهد به عدالت، قانون‌مداری و منافع عمومی استوار است، نمونه‌ای از رویکرد اتحادیه در دفاع از حقوق وکلا و تأمین حقوق اساسی شهروندان است. اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران، با اعتقاد راسخ به نقش محوری خود در تضمین عدالت، همواره آماده است تا با نمایندگان مجلس و نهادهای تصمیم‌ساز کشور در جهت تقویت نظام حقوقی و قضایی کشور همکاری نماید.