حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای: برخی خانه‌داری را یک نقص تلقی می‌کنند در حالی که خانه‌داری یک شغل آینده‌ساز و جامعه‌ساز است
حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای: برخی خانه‌داری را یک نقص تلقی می‌کنند در حالی که خانه‌داری یک شغل آینده‌ساز و جامعه‌ساز است
عدلنامه: قطعا یک زن می‌تواند کار و تحصیل داشته باشد و باید در مسائل مختلف اجتماعی و سیاسی و اداری، نقش‌آفرینی کند، اما این قبیل موارد نباید سبب شود که ارزش والای خانه‌داری و مادری برای زنان کم‌ارزش جلوه کند‌.

به گزارش عدلنامه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، طی سخنانی دیدار با جمعی از بانوان شاغل در حوزه ریاست دستگاه قضا و همسران زن کارکنان، با اشاره به حادثه تروریستی در کرمان، گفت: حادثه مسیر گلزار شهدای کرمان به دست اشقیاء و جنایتکاران رقم خورد.

رئیس دستگاه قضا ضمن تسلیت شهادت جمعی از هموطنان در این حادثه تروریستی، گفت: دعا می‌کنیم که شفای عاجل و کامل، شامل حال مصدومان و مجروحان این حادثه شود.

رئیس دستگاه قضا در ادامه ضمن اشاره به میلاد حضرت فاطمه زهرا (س)، گفت: توسل به حضرت فاطمه زهرا (س) در استجابت دعا‌ها نزد پروردگار متعال، نقش بسزایی دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با بیان اینکه حضرت صدیقه طاهره (س) همچون پدر و همسر والا‌مقام خود، مصداق یک انسان کامل بودند، گفت: همه ائمه اطهار علیهم السلام از امام حسن (ع) و امام حسین (ع) تا حضرت بقیه‌الله (عج)، از سلاله پاک حضرت فاطمه زهرا (س) هستند و همواره از آن بانو به عنوان یک مادر و یک زن کامل استمداد می‌طلبند.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به نگاه اسلام به نقش متعالی زنان در جامعه‌سازی گفت: نگاه اسلام به صِرف زن یا مرد نیست بلکه اسلام به ظرفیت بشر عنایت دارد و در بسیاری موارد، خداوند مسیری را پیش روی زن قرار می‌دهد که او نسبت به مرد راحت‌تر و سریع‌تر می‌تواند به کمال و سعادت برسد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به نقش خانه‌داری و مادری زنان و اهمیت و ابعاد این امر خطیر گفت: متاسفانه چنین القاء می‌کنند که به‌واسطه مشکلات اقتصادی، نباید ازدواج کرد و یا صاحب اولاد شد؛ حال آنکه صراحت قرآن کریم آن است که به واسطه فقر و تنگدستی، از ازدواج نهراسید.

رئیس عدلیه، تصریح کرد: برخی متاسفانه خانه‌داری را یک نقص تلقی می‌کنند حال آنکه خانه‌داری یک شغل مهم و آینده‌ساز و جامعه‌ساز است؛ قطعا یک زن می‌تواند کار و تحصیل داشته باشد و باید در مسائل مختلف اجتماعی و سیاسی و اداری، نقش‌آفرینی کند، اما این قبیل موارد نباید سبب شود که ارزش والای خانه‌داری و مادری برای زنان کم‌ارزش جلوه کند.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به نقش انسان‌ساز زنان و مادران، گفت: هیچ‌کس به اندازه مادران در تربیت فرزندان و به تبع آن، ساخته شدن انسان‌هایی که مسیر سعادت را طی می‌کنند و برای جامعه مفیدند، نقش‌آفرین نیست.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به نقشی که زنان و مادران در جلوگیری از لغزیدن همسران و فرزندان‌شان ایفا می‌کنند، گفت: شیطان و شیطان‌صفتان به انحاء مختلف در مسائل مالی و غیرمالی برای افراد وسوسه و دام پهن می‌کنند و در بسیاری از مواقع و موارد، این زنان هستند که همسران خود را از فرو غلتیدن در مسیر انحراف و تخلف و جرم باز می‌دارند.

رئیس قوه قضاییه، گفت: امروز دشمنان اسلام و نظام اسلامی ما با اختصاص بودجه و استخدام نیرو و برنامه‌ریزی، تمرکز خود را معطوف بر آن کردند که نسل جوان ما را نسبت به ارزش‌ها و باور‌ها بی‌تفاوت و شبهه‌دار کنند؛ لذا باید در این زمینه بسیار مراقبت کرد.

رئیس عدلیه در پایان خاطرنشان کرد: من همواره تاکید دارم که در مراسم تجلیل روز زن، صرفاً از زنان شاغل در مجموعه قدردانی به عمل نیاید بلکه از تمامی زنان کارکنان تقدیر شود چرا که در برخی مواقع، رنجی که زنان به سبب شغل همسرشان تحمل می‌کنند، از رنج خود فرد شاغل بیشتر است./ایلنا