در این جلسه که با حضور حسن عبدلیان پور رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه و عباس محدث معاون قضایی حفظ حقوق عامه دیوان عدالت اداری برگزار شد، تعدادی از کارآفرینان به بیان برخی مشکلات درحوزه حقوقی و اداری به عنوان یکی از موانع تولید اشاره داشتند.
عباس محدث در این جلسه با بیان اینکه ریشه برخی مشکلات تولید کشور به سبب ترک فعل مدیران و مسئولان متولی بوده است گفت: امروز عزم بر نظارت هدفمند بر حسن انجام مسئولیت مدیران اجرایی است که وظایف و تعهدات خود را براساس قانون انجام دهند و اگر در این زمینه کوتاهی یا ترک فعل داشته باشند مورد تعقیب قضایی قرار خواهند گرفت و باید جبران خسارت هم بکنند. ما این آمادگی را داریم که با پیش زمینه ای که از طریق مرکز وکلا و آقای عبدلیان پور در حوزه کارشناسی تخصصی فراهم کرده اند، بتوانیم پیگیر رفع موانع در حوزه های اداری باشیم.
حسن عبدلیان پور نیز در این دیدار با بیان ضرورت پیگیری مسائل مربوط به رفع موانع تولید گفت: ما در مرکز وکلا ظرفیت های خوبی در راستای پیگیری تخصصی امور در حوزه وکالت تخصصی و کارشناسی داریم که می توانیم این پتانسیل ها را در جهت تسهیل رفع موانع و دغدغه های کارآفرینان و کارگران به کار گیریم.
وی با اشاره به دو ماموریت ویژه محوله از سوی رئیس قوه قضاییه به مرکز وکلای قوه قضاییه گفت: به ما ماموریت داده شده تا پل ارتباطی قوه قضاییه با بدنه جامعه باشیم و اینکه معضلات و مشکلات جامعه را احصا و منقل کنیم. این ماموریت ریاست قوه قضاییه با تاکید ایشان صرفاً در حوزه قوه قضاییه نیست و به سفارش ایشان این مرکز مامور به شناسایی این مشکلات در سایر حوزه های اجرایی در کشور گردیده است؛ لذا ما اگر به طور مستقیم هم با مشکلات و معضلات مطرح شده ارتباط نداشته باشیم، اما این مسائل را به دستگاه قضا و مسئولان قضایی منتقل می کنیم.
عبدلیان با اشاره به وظیفه و مسئولیت قانونی مرکز وکلای قوه قضاییه در زمینه حقوق عامه گفت: ما در راستای رسیدگی به دغدغه های عمومی مردم در راستای حقوق عامه پیگر مسائل خواهیم بود تا کار تنها به برگزاری جلسات رسمی ختم نشود و مسائل مطرح شده به مرحله اجرا و عمل برسد.
وی گفت: ما درحوزه پیشگیری مسئله آموزش های تخصصی را همواره مد نظر داریم و در حوزه مسائل مربوط به تولید، اشتغال و مشکلات کارآفرینان و جامعه کارگری معتقدیم با آموزش های عمومی و تخصصی می توان جلوی بسیاری از معضلات موجود را گرفت.
رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه با اشاره به اهمیت تعامل سازنده با بدنه تولید کشور گفت: برگزاری جلسه هم اندیشی«حمایت حقوقی و قضایی از تولید» یک نیاز و ضرورت برای هم افزایی و هم گرایی با کارآفرینان و جامعه کارگری کشور می باشد. چرا که با توجه به تاکید مقام معظم رهبری بر امر تولید و نامگذاری سال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» بر خود وظیفه می دانیم تا در راستای تحقق این هدف تمام توان خود را پای کار بیاوریم و بتوانیم زمینه رضایت ایشان و رشد و تعالی زنجیره تولید کشور را فراهم سازیم.
عبدلیان پور با بیان اینکه این مرکز از ابتدای سال اقدامات موثری در راستای تحقق شعار سال داشته است، گفت: یکی از کارهایی که می بایست در این زمینه صورت می گرفت بحث تعاملی بود که ما با کارفرمایان و مجموعه های کارگری داشته باشیم؛ لذا امروز جلسه هم اندیشی با صنوف مختلف و افرادی که در حوزه کارفرمایی و کارآفرینی و جامعه کارگری موثر و اثرگذارند برگزار کردیم و در حوزه های مختلف مسائل و مبانی مربوطه را به بحث گذاشتیم؛ البته مرکز وکلای قوه قضاییه از قبل ارتباطاتی را با بدنه تولید کشور برقرار کرده بود اما لازم بود تا یک هم افزایی و همگرایی بیشتری داشته باشیم. امروز این موضوع با حضور عزیزان انجام شد و یک سری راهکارهایی ارائه شد.
عبدلیان پور در پایان گفت: امیدواریم با توجه به نگاه ویژه ریاست قوه قضاییه به این مسئله و براساس مصوباتی که در این جلسه حاصل شد و با پیگیری هایی که از سوی مرکز ما به صورت جدی انجام خواهد گرفت؛ گامی در راستای تحقق منویات رهبری و بهبود فضای کسب و کار و تولید کشور فراهم گردد./ایسنا